AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığı Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesinde gerçekleştirdi.

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Yönetimi ve ilçe kadın kolları yönetimi her ay düzenli olarak yapılan Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısını tarihi mekan Eshab-ı Kehf’in han bölümünde gerçekleştirdi.

Toplantı için Afşin’i seçen AK kadınlar, Afşin Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman tarafından ağırlandı. Burada rehber aracılığıyla külliyeyi gezen ve tarihini hakkında bilgi alan misafirler Eshab-ı Kehf Külliyesine hayran kaldıklarını belirttiler.

AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini UNESCO Kültür Mirasları Listesinde yer alan Eshab-ı Kehf Külliyesinde misafir etmek ve ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “ AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Kılıç, ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine toplantı için bu tarihi mekanı seçtikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti’nin siyasette bayanların ellerinde yükseldiğini ifade eden Belediye Başkanı Güven, “AK Parti’de bayan kardeşlerimizin emekleri çok fazla olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Bu dava hanım kardeşlerimizin çabalarıyla bu hale geldi. Fazilet Partisi döneminden itibaren kadınlarımız ön planda. Dava bilinciyle, milli olanların ülkeyi yönetmesi konusunda savaşsını yaptılar. AK Parti siyasi konumuna hanımların ellerinde yükseldi ve bu hale geldi. Yeniden milli Türkiye, yeniden İslam ümmetine umut olan Türkiye bayanların ellerinde şekilleniyor.” açıklamasında bulundu.

Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Eshab-ı Kehf Külliyesinde gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, “Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Kahramanmaraş’ımızın, Türkiye’nin en güzel ve tarihi mekanlarından biri olan Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesinde gerçekleştirmek istedik. Manevi ortam olarak herkesin huzur bulduğu bir mekan olduğu için yönetim kurulu üyelerimizin de memnun kaldığını biliyorum. Bizleri burada ağırlayan Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, İlçe Başkanımız Sabri Türkkahraman ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Hidayet Çakmış’a teşekkür ediyorum. Faydalı bir toplantı oldu. İnşallah en kısa zamanda buraya tekrar gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Son olarak konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, “AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığının Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısının Afşin’de yapılması bizleri gururlandırdı. AK Parti ailesi olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Bizler her zaman sahalarda olacağız. Ülkemizin mutluluğu, birliği için sorumluluk hisseden her bir bireyin sahada olması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek, Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, Onikişubat ilçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Türkoğlu ilçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş, Andırın İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Sarı ile çok sayıda kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi