AK Parti Afşin Gençlik Kolları, İlçedeki başarılı öğrencilere ayakkabı hediye etti.

AK Parti Afşin Gençlik Kolları ' bir ayakkabı da sen al' kampanyası ile topladıkları 150 çift ayakkabı yardımını İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Küçük Tatlar Deniz Feneri İlk ve Ortaokulundaki öğrencilere ulaştırdı.

AK Parti Gençlik Kollarının sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapmak adına çok duyarlı bir projeye imza attıklarını söyleyen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, " Küçük Tatlar Mahallemizde geçmişe dönüp baktığımızda öğrenim oranının ve kalitesinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Mahallemizin nüfusuna oranla başarı elde eden öğrencilerimizin sayısı çok fazla. Yardımların ulaştırılması noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu başarılı okulumuzu seçtikleri için gençlik kollarımıza ise bu duyarlı davranışlarından dolayı ve kampanyaya maddi manevi destek sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi

Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Erkin ise öğrencilere, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından yapılan yardımlardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade eden AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç,  ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Afşin'deki başarılı okullara destek olmak adına 'bir ayakkabı da sen al' kampanyasını başlattıklarını ve yardım yapılacak okulun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçildiğini belirten Genç, şöyle devan etti:

"Küçük Tatlar Deniz Feneri okulumuzdaki öğrencilerimizin başarılarını duyuyorduk. Parti Teşkilatımız, sivil toplum kuruluşu ve esnaflarımızın destekleriyle iki hafta gibi kısa bir süre içerisinde 150 öğrencimize kışlık ayakkabı hediyesi temin ettik. Bu kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum. Gençlik kolları olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerimizi devam ettirmek istiyoruz. Ayrıca okulumuzda başarılı öğrencilerimizin eğitim hayatlarının devam etmesini sağlamak için gençlik kolları olarak destek sözü veriyoruz."

Konuşmaların ardından AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyeleri tarafından, öğrenciler için toplanan ayakkabılar teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi