AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç ve yürütme kurulu üyeleri, Anneler Günü'nde şehit anneleri ve ailelerin ziyaret etti. Tek tek evleri gezen kurul üyeleri, şehit annelerine çiçek takdim etti.

Şehit annelerinin, 'Anneler Günü'nü kutlayan AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç ve yürütme kurulu üyelerine, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi'de eşlik etti.

Bu anlamlı günde şehit anneleri ziyaret etmek istediklerini ifade eden AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, "Teşkilat olarak şehit annelerimizi ziyaret ederek anneler gününü kutladık. Rabbim, annelerimize hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin. Şehit anneleri, hepimizin annesi ve hepimiz onların evladıyız. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerimiz ve ailelerini rabbim bize ömür verdiği sürece unutmayacağız ve her daim yanlarında olacağız. Sadece özel günlerde değil 365 gün onların yanında olacağız. Rabbim şehitlerimizin şefaatine bizleri de nail eder inşallah. Bu vatan uğruna canını veren şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum "diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi