Başbakan Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş mitinginde önemli açıklamaları ile gençleri kırmayıp selfie çekti.

Kahramanmaraş Müftülük Meydanında miting düzenleyen AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, miting sonrasında cep telefonunu çıkararak selfie çekti.

Başbakan Davutoğlu, partisinin Kahramanmaraş mitinginde konuştu. "Gençler ne isterse onu yaparız, gençler selfie istiyor" diyen Davutoğlu, telefonunu alıp binlerce kişi ile sahneden selfie çekti.

Başbakan Davutoğlu, partisinin Kahramanmaraş mitinginde konuştu. "Gençler ne isterse onu yaparız, gençler selfie istiyor" diyen Davutoğlu, telefonunu alıp binlerce kişi ile sahneden selfie çekti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim mitingleri çerçevesinde Kahramanmaraş'ta halka hitap etti. AK Parti'nin seçim vaatlerini anlatan Davutoğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Kalabalık Başbakan Davutoğlu'nun Manisa'da Selahattin Demirtaş'ı kastederek söylediği "PKK ile selfie'yi bırak" sözlerine atıfta bulunarak tezahurat yaptı.

Kalabalık "gençlerle selfi çek" diye tezahurat yaptı. Davutoğlu da vatandaşların talebini "Gençler ne isterse biz onu yaparız. Kahramanmaraşlı 'ede'ler bizden ne isterse onu yaparız" diyerek korumasına selfie çektirdi.

Daha sonra selfie çubuğu ile Davutoğlu kendisi selfie çekti.

SEÇİME KADAR DEMOKRASİ, SEÇİMDEN SONRA KANDİL DERLER"

"Seçim yaklaştıkça HDP'liler şirin görünmeye çalışıyorlar. Bu milletin fertleri arasında fitne sokmak isteyenlere karşı dimdik duracağız. Bunlar seçime kadar demokrasi derler, seçimden sonra Kandil derler. Biz bu oyunu gördük, biliyoruz. Milletimiz de bu oyunu biliyor.

"SANDIKLARIN TAŞINMASINA BAHÇELİ, HDP İLE BİRLİKTE ENGEL OLDU"

YSK bir talebi reddetti. Talep örgüt baskı olmadan herkesin hür iradesi ile oy kullanması için bazı sandık mekanlarının birleştirilmesi istendi. Bu talep reddedildi. Peki bu kime yaradı? Bu seçim güvenliğini tehdit edenlere yaradı. Bu kararda Devlet Bahçeli ve HDP temsilcileri el ele verdiler. Bahçeli HDP ile el ele verdi. Bahçeli anlamıyor. Mesele Ak Parti meselesi değil, bu mesele şahsi mesele değil memleket meselesi. Memlekete tehdit altındayken biz memlekete meselesinin uzağına düşmeyiz. Biz buradayız deriz. Ülkenin gençlerini birbirine düşman vermelerine izin vermeyeceğiz. Onları kendi küçük hesapları ile bırakılım.

Editör: Haber Merkezi