Afşin’de hizmet veren Ağyarlar Yapı Market, esnaf ve protokol üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Ağyarlar Yapı Market geleneksel hale getirdiği Ramazan İftarları buluşmasını bu senede sürdürdü. Hayal Düğün Salonunda gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programına Kaymakam Ali Edip Budan, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Muttalip Kurt, Malmüdürü Bahri Serçe, Afşin  Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, İşadamları, banka müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programına katılan misafirlere teşekkür eden Ağyarlar Yapı Market adına Abdurrahman Ağyar, “ Ağyarlar Yapı market olarak her Ramazan ayında ilçe protokolümüz, sektörümüz temsilcileri ve vatandaşlarımızla gelenekselleştirmeye çalıştığımız iftar sofrasında buluşmaya çalışıyoruz. Davetimize icabet edip gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın  idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyor hayırlara vesile olmasını ümit ediyorum.” Diye konuşmasını tamamladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı program yapılan iftar ve yemek duasın ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi