Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) tarafından Kahramanmaraş’ta organize edilen Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere kente gelen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerinin ilk gününde Başkonuş’ta konakladı. Davetliler Başkonuş’a hayran bir şekilde ayrıldı.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmanın yanı sıra Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Kahramanmaraş’ta gerçekleştirmek üzere, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) tarafından kente davet edilen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Yönetim Kurulu üyeleri, Kahramanmaraş’ın önemli tarihi ve turistik yerlerini gezerek, kent hakkında bilgiler aldı. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na bağlı Antalya, Kıbrıs, Mersin, Hatay, İskenderun, Osmaniye, Burdur, Isparta ve Gaziantep illerinin Cemiyet Başkanları, KMBGC binasında Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni’nin başkanlığında düzenlenen toplantının ardından davetliler, konaklamak üzere yemyeşil doğasıyla bir tabiat harikası olan Başkonuş Yaylası’na geldi. İlk olarak geceyi geçirecekleri odalarına yerleşen AGF Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra akşam yemeğinde KMBGC Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Basın mensuplarının sorunlarına çözüm yollarının konuşulduğu toplantıda yapılması gerekenler noktasında dik bir duruş sergileneceği vurgulandı.

Başkonuş’ta düzenlenen toplantıya, AGF Genel Başkanı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, Osmaniye Cebeli Bereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (Genel Başkan Yardımcısı) Şevket Karahan, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (Genel Başkan Yardımcısı) Adnan Taraşlı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (Genel Başkan Vekili) Ahmet Yetişen, Antalya Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Yenigün,  KKTC Turizm ve Yazarlar Derneği Başkanı (Genel Başkan Vekili) Nazmi Pınar, KMBGC Başkan Yardımcısı Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu, KMBGC Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Erdoğanyılmaz, Mehmet Taş, Erol Öner, Ömer Kösebalaban, Ökkaş Saatçi ve Hasan Göçer katıldı.

Türküler eşliğinde güzel bir gece geçiren davetliler Başkonuş hayran bir şekilde Başkonuş’tan ayrıldı.  

Editör: Haber Merkezi