Afşin Belediyesi, yollarda bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri ihtiyaç duyulan yerlerde sıcak asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Afşin'de KASKİ tarafından alt yapı çalışmalarının tamamladığı yerlerde üst yapı çalışmalarının başladığını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Afşinli hemşerilerimizin çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte, ayaklarına inşallah çamur değmeyecek" dedi.

Kale Mahallesi Fatih caddesinde çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Ramazan ayındayız çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizi ramazan ayı dolaysıyla ikiye böldük. 05.00 ile 12.00saatleri arası çalışıyor bir kısmı da 08.00 - 17.00 saatleri arası çalışıyor. İmamlık mevki dediğimiz Kale Mahallesi Fatih caddesinde çalışmalarımız başladı. Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını burada tamamladı. Biliyorsunuz ki tamamlanan alanlarda üst yapı çalışmalarına biz hemen başlıyoruz. Bulunduğumuz yer Afşin için ana taşıyıcı akslardan biri olacak. Kısmen yollarımızı da genişletiyoruz. İnşallah çok kısa sürede caddemizde çalışmalarımızı bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

"Afşin’imiz planlı şekilde büyüyor"

Belediye çalışmalarının her alan devam ettiğine değinen Başkan Güven, "Çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Altyapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı yerlerde kendi üretimimiz olan parke ve bordürler ile kaplama çalışmaları yapıyoruz. Ana aks, arter ve yollarda ise sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapıyoruz. 2014’ten buyana yaklaşık 300 bin metre kare parke,  28 bin 238 metre bordür ve 7 bin 238 metre sıcak asfalt kaplaması yaptık. Bu yıl planlanan, hedeflenen çalışmalarımız ise Afşin’imizde bulunan tüm aks ve ana arterlerde üst yapı çalışmalarımızı tamamlamak. Ekibimizle birlikte tüm gayretimiz ve çabalarımız Afşin’imizin hak ettiği hizmeti alabilmesi, planlı bir şekilde ileriye taşımaktır. Daha yaşanabilir bir Afşin yapmak hepimizin isteği ve hedefi. Afşinli hemşerilerimizin çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte, ayaklarına inşallah çamur değmeyecek. Asfaltsız, kaldırımsız sokağımız kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz.Tüm alanda çalışmalarımız ara vermeksizin devam ediyor. Yol çalışmalarımız standartlarına uygun, planlı bir şekilde sürdürülüyor. Rabbim izin verdiği sürece inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi