Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Durdu Türkmen ve beraberindeki sporcular,   1. Lig Şampiyonluk Kupası ile Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'ı makamında ziyaret etti.
Süper Lig'de mücadele edecek olan İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü başarılarından dolayı kutlayan Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, "Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan'a ve Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübümüze bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Sporcularımızın elde ettikleri bu başarı Afşin adına gurur verici. Afşin'de işitme engelli kardeşlerimiz Süper Lig'e kadar yükselerek birincilik kupasını ilçemize kazandırdılar. Bu başarıyı elde eden kulübümüze Afşin'de bulunan sivil toplum kuruluşları olarak destek vermemiz gerekiyor. Bu takımımıza sahip çıkıldığı takdirde daha güzel başarılar elde edeceklerine inanıyorum. " dedi.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, "Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübümüzün elde ettiği başarıyı Afşin'e duyurmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İşitme engelliler futbol takımımız çok önemli bir başarı elde ettiler. Bu bizi onurlandırdı. Bu sevincimizi tüm Afşin ve kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla paylaşmak adına bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bu başarının tesadüf olmadığını, çok büyük bir emek sarf edildiğini duyurmak istiyoruz. Afşin olarak bu gençlerin önünü açacak maddi ve manevi destekleri bekliyoruz. Süper Lig'de mücadele edecek olan gençlerimize Afşin olarak destek olmak zorundayız" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından ATSO Başkanı Can,  İşitme Engelliler Spor Kulübü heyetine Eshab-ı Kehf işlemeli plaket verdi.  

Heyet daha sonra MEKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mehmet Karakız'ı ziyaret ederek şampiyona öncesi ve sonrasında verilen maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

İşitme Engelliler Futbol Takımının Formaları MEKA Grup'tan

Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, "İşitme Engelliler Spor Kulübü ve İlçe Spor Müdürümüz ile birlikte MEKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakız'ı ziyaret ettik. Takımımızın başarısını anlattık. Sessiz sporcularımız Afşin'i ve Kahramanmaraş'ı temsilen Süper Lig'e çıktıklar. Bu noktada İşitme engelli futbol takımımızın desteğe ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bunun en güzel örneğini şuanda yaşıyoruz.  MEKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mehmet Karakız Bey, bu takımın forma ve eşofman ihtiyacını karşılayacak. Bu destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz”

MEKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakız ise, futbol takımını elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı.
Editör: Haber Merkezi