2019-2020 Erol Efrant Sezonu Spor Toto Sağırlar Futbol 1. Ligi D grubunda top koşturan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ligin ikinci haftasında Bingöl İşitme Engelliler Spor Kulübünü misafir edecek.

İlk maçına 3 puanla başlayan Afşinli sessiz futbolcular, ikinci maçında Bingöl İşitme Engelliler futbol takımı ile karşılaşacak.

8 Mart 2020 Pazar günü saat 12.00’da Afşin Sentetik Futbol Sahasında oynanacak müsabakaya tüm Afşinlileri davet eden Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Durdu Türkmen, seyirci üstünlüğü ile 3 puanı yakalamayı istedikleri belirtti.

İlçe stadında oynan her karşılaşmaya Afşinli vatandaşların desteğiyle çıkmak istedikleri ifade eden Türkmen, “Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı olarak ilçemizi, Kahramanmaraş’ımızı Sezonu Spor Toto Sağırlar Futbol 1. Liginde temsil ediyoruz. İl takımlarıyla karşılaşmalarımız oluyor. Sezonumuz geçtiğimiz hafta başladı ve güzel bir başlangıç yaptık. Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Afşin’de oynanan her müsabakaya tüm Afşinli vatandaşlarımızın gelmesini ve bizleri desteklemesini istiyoruz. Seyirci desteği bizim için çok önemli. Bu hafta Pazar günü oynayacağımız maça halkımızı bekliyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi