Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik bölümü ve Altunelma Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Çekya’nın Başkenti Prag da 15 günlük staj eğitimine katılacak.

Konu hakkında açıklama yapan Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İhsan Acer, " Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik bölümü öğrencilerimiz ve Altunelma Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte “2016-1-TR01-KA102-027235 Nolu Elektrik Elektronik Alanında Öğrencilerimiz Avrupa Stajında” adlı proje kapsamında 25 mart 2017-09 Nisan 2017 tarihleri arasında Çekya’nın Başkenti Prag da 15 günlük staj eğitimine katılacaklar. " dedi.

Öğrenciler Uğurlandı

Projeye katılan öğrencilere başarılar dileyen Acer, " Uygulanacak olan staj programına  Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Cuma Kaya  ve öğrencilerden Mikayil Bozkurt, Serdal Köker, Murat Bağcıvan, Batuhan Dağdelen, Batuhan Kara, Furkan Taşboru, Onur Çetinkaya ve Ahmet Koç, Altunelme Çok Pogramlı Anadolu Lisesinden Müdür Yardımcısı Hüseyin Karakoç ve 8 öğrenci katılacaklar. Okul Aile Birliği Başkanımız Alâeddin Dağdelen ve okul idarecileri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılarak öğrenciler yolcu edildi. Projeye katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi