Afşin’deki mahalle muhtarları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Beyceğiz Mahallesi Muhtarı Ekrem Köş, Dedebaba Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ceyhun, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Süleyman Güneşli, Efsus Turan Mahallesi Muhtarı Danyal Alkılınç, Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı İhsan İşbilir, Söğütdere Mahallesi Muhtarı Yusuf Ceren, Armutalan Mahallesi Muhtarı Abdul Vahap Demir ve Dokuztay Mahallesi Muhtarı Ali Kemal Tehan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin’i önemsediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilimiz genelinde, bütün bir şehir olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızla, ilçe belediyelerimiz ve muhtarlarımızla ortak hareket etme gayreti içindeyiz.” dedi.

Mahalle muhtarları ile istişare içerisinde hareket ettiklerini ifade eden Erkoç, “Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımızdır. Hepimizin amacı halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmektir. Mahalle muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek onlarla istişare ediyoruz. Hem geride bıraktığımız çalışmaları değerlendiriyoruz hem de planladığımız çalışma ve hizmetlerimizi paylaşıyoruz. Muhtarlarımızda bizlere mahallelerinde acil yapılması gereken hizmetleri söylüyorlar” dedi.

Afşin’in eksililiklerinin giderileceğini ifade eden Başkan Erkoç, muhtarların nezaketinden dolayı teşekkür ederek, Muhtarlarımızı mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığımızı ve şube müdürlüğümüzü kurarak muhtarlarımızın şikayet ve taleplerini daha yakından ve daha hızlı bir şekilde takip ediyoruz. Mahallelerimizde bizlerin gözü kulağı olmaktadır. Bizim göremediklerimizi görerek bizlere yardımcı oluyorlar. Hepsine teşekkür ederek başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret eden heyet adına açıklama yapan Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Süleyman Güneşli, “ Muhtar arkadaşlarımızla birlikte mahallelerimize yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ettik. Ayrıca mahallelerimize acil yapılması gereken hizmetleri ve mahallelerin eksikliklerini gündeme getirdik. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi