Afşinli Muhtarlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 46. Muhtarlar Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 46. Muhtarlar Toplantısında aralarında Afşinli muhtarlarında bulunduğu muhtarlar topluluğunu ağırladı.

Kahramanmaraş'tan 40 muhtarın katıldığı toplantıya Afşin'den, Anzorey Mahalle Muhtarı Mahmut Alagöz, Söğütdere Mahalle Muhtarı Ahmet Gökdoğan, Topaktaş Mahalle Muhtarı Necati Çoban, İncirli Mahalle Muhtarı Derviş Yalçınkaya ve Oğlakkaya Mahalle Muhtarı Miret Dağ katıldı.

Düzenlenen muhtarlar toplantısına katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Söğütdere Mahalle Muhtarı Ahmet Gökdoğan, "Kahramanmaraş Valiliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önderliğinde, Büyük Şehir Belediyesi Muhtarlar Şube Müdürü Muzaffer Türk'ün nezaretinde Kahramanmaraş plakasının 46 olmasından dolayı Cumhurbaşkanımızın külliyedeki 46. muhtarlar toplantısına katıldık. Kahramanmaraş'tan yaklaşık 40 muhtar katıldı ve Afşin'den Anzorey Mahalle Muhtarı Mahmut Alagöz, Topaktaş Mahalle Muhtarı Necati Çoban, İncirli Mahalle Muhtarı Derviş Yalçınkaya, Oğlakkaya Mahalle Muhtarı Miret Dağ ve Söğütdere'yi temsilen ben katıldım. Orada Türkiye'nin her yerinden gelen muhtarlarla bir araya gelme fırsatı yakaladık ve fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıda muhtarlarımız Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için Mehmetçik Vakfına bir maaş bağışlama talebinde bulunuldu. Bizler de bu bağışa seve seve destek olabileceğimizi ilettik. Daha sonra 46. Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş, Adana, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Kastamonu, Konya, Samsun, Sinop, Sivas, Yozgat ve Zonguldak'tan gelen muhtarlara hitap etti." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi