MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin milletvekili adaylarını yazılı basın açıklaması yaparak duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Kahramanmaraş milletvekili aday listesini açıkladı.

Ülke genelindeki milletvekili aday sıralamasına ilişkin olarak bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin gerilim ve tehlike dolu bir ortamda geçeceğine işaret etti.

7 Haziran Gelen Seçimlerinde MHP Kahramanmaraş 1. Sıradan Milletvekili seçilen Afşinli Hemşerimiz Fahrettin Oğuz Tor, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde yine liste başı oldu. Tor’un adaylık haberini duyan hemşerileri sevinç gösterilerinde bulundu.

Kahramanmaraş’ta, 7 Haziran’da milletvekili olarak seçilen Fahrettin Oğuz Tor ve Sefer Aycan ilk 2 sırayı alan isim olurken, 3 kadın aday da listede kendisine yer buldu. 3.sıradaki Zekeriya Öztürk ve 7.sıradaki Mustafa Bölükbaşı da Elbistan’dan milletvekili aday listesinde yer aldı.

İşte Kahramanmaraş’ın MHP adayları:

1-Fahrettin Oğuz Tor- 2-Sefer Aycan - 3- Zekeriya Öztürk - 4- Şule Arıkan - 5- Mustafa Bastırmacı - 6-Neslihan Koca Nergiz- 7-Mustafa Bölükbaşı - 8-Ayşe Aras

 

Editör: Haber Merkezi