Afşinli hemşerimiz Mustafa Bozkurt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak atandı.

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar görev yapan ve bu süreçte başarılı projelere imza atan Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Ali Emiroğlu Ankara’ya tayin olurken yerine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde Proje İstatistik Şube Müdürü olarak görev yapan Afşinli hemşerimiz Mustafa Bozkurt atandı.

Kahramanmaraşlı çiftçiler ile birlikte verilen bu görevi yerine getireceklerini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bozkurt, çiftçiler için ellerinden gelen desteği saylayacaklarını kaydetti.

Bozkurt, “İnşallah tarımda daha iyi geleceğin, oluşması noktasında ben ve kurumumdaki bütün personellerle beraber azimli ve kararlı bir şekilde çalışacağımı şimdiden söylüyorum. İnşallah Allah o fırsatı bize verir, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz bize yardım eder, bizde onlara yardım ederi z. El birliği içerisinde biz olarak bu işi götürürüz diye umuyorum. Çiftçi kardeşlerimizin Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüze gelip tabiri caizse kapının suratına kapanması durumu şimdiye kadar olmadı bundan sonra da olmaz. Çünkü bizim mevcudiyetimiz onların, onların mevcudiyeti bizim mevcudiyetimiz gibi düşünüyoruz.  Onlar bizim veli nimetimiz. Biz elimizden gelen desteği onlar için yapmaya varız” açıklamasında bulundu.

Mustafa Bozkurt Kimdir?

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bozkurt, 1989 yılında Şanlıurfa’da Tarım ve Bölge Müdürlüğünde göreve başladı. Akabinde Elbistan’a 1991 yılında geldi. Oradan Afşin’de 1 buçuk yıl Afşin İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaptı. Yine Afşin ilçesinde 8 yıl Meyvecilik Üretim İstasyonu Müdürü olarak görev yaptı. Daha Yalova’ya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı olarak 1 yıl çalıştı. 2006 yılında Proje Destek Şube Müdürü olarak Kahramanmaraş’ta göreve başladı. 2013 yılında Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Bozkurt, İl müdür yardımcısı olarak görevine devam ederken bu yıl İl Müdürümüz İhsan Emiralioğlu Beyin Ankara’ya geçici görevle ayrılmasından sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak atandı.

Editör: Haber Merkezi