Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, yapımına geçtiğimiz günlerde başlanılan Ördek Mahallesi ve Yazıdere (Poskof) Mahallelerinde başlatılan parke yol yapım çalışmaları ile beraber başlayan Mehmet Akif Caddesi (Afşin Kuzey Girişi)’nde duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bu Yol Kuzey Mahallelerinin Kalbi olacak;

Tanır, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve birçok kuzey mahallelerinin yoğun kullandığı Mehmet Akif Caddesinde çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Güven ; “Bu yol kuzey mahallelerinin kalbi olacak. İnşallah kuzey mahallelerimizle aramızdaki bu yolu geniş bir şekilde yapacağız. En kısa zamanda bu yolu bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.



Asfaltsız yol, kaldırımsız sokak kalmayacak;

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarını şöyle sürdürdü;” Kuzey köylerinin tümüne ulaşım sağlayan bu yolun yapım çalışmalarına bayram öncesi başladık. İnşallah ekiplerimizle birlikte bu yolu en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 4 tepeyi dozerlerle kazıyarak tek eğimli düz bir yol haline getireceğiz. 1300 m uzunluğunda, 16 m genişliği’nde duble yol olarak hazırlayacağız. Bu bölgede kışların sert ve yağışlı olması ayrıca yolunda dar olması sebebi ile bu alanda birçok kez ölümlü kaza meydana geldi. Yollarımızı hem genişleterek hem de tepecikleri kazıyarak daha güvenli ve konforlu bir yol haline getireceğiz. İnşallah çalışmalarımızı dört koldan sürdürerek çalışmalarımız bittiğinde diğer mahallelerimizde de asfaltsız yol, kaldırımsız sokak kalmayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi