AK Parti Kahramanmaraş  İl Başkanı Doğan:
"Afşin'e Çok Güzel Hizmetler Yapılıyor"
 
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresinde, Afşin'in içme suyu şebekesinin yenilmesi için ihaleye çıkıldığını ve en kısa zamanda şebekenin yenileneceğini belirtti.
Afşin Belediyesi düğün salonundan gerçekleştirilen kongrede konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, "Afşin Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kahramanmaraş Milletvekillerimiz bütün gücünü ve enerjisini harcayarak Afşin'in daha güzel, daha yaşanılır bir şehir haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklardır." dedi.
- Afşin'in Şehir Şebekesi Yenilecek
Afşin'in içme suyu şebekesinin yenilenmesi için KASKİ tarafından ihaleye çıkıldığını belirten AK Parti İl Başkanı  Doğan," Afşin'in içme suyu şebekesinin yenilenmesi için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ihaleye çıktı ve en kısa zamanda yapım ihalesine geçilecek. Yaklaşık 15 milyon TL'ye maal olacak bu projeyle kısa bir süre içerisinde Afşin'in şehir şebekesi tamamen yenilenmiş olacak. Afşin'in şuan ki şebekesinde su kaçakları %70-80 lere ulaşmış durumda. Afşin'de, şebekedeki kaçaklardan dolayı ve yaz aylarının kurak geçmesinden dolayı çok ciddi susuzluk problemleri yaşandı.KASKİ Afşin'de su sorununu önlemek için 17 tane sondaj vurdu fakat, bu sondajların 10'undan su elde edildi. Bu 10 sondajında 7'si kullanılabildi." açıklamasında bulundu.
- Afşin'de Çok Güzel Hizmetler Yapılıyor
Afşin'in çok önemli yatırımlar aldığını söyleyen Doğan, "Afşin'in hayali olan Akdere içeme suyu projesi artık hayal olmaktan çıktı. Akdere içme suyu şebekesi yapım çalışmaları devam ediyor. Bu proje tamamlanana kadar kurutma çalışmaları çerçevesinde EÜAŞ'ın Çöllolar havzasına boşalttığı suyun Afşin'e getirilmesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah önümüzdeki Nisan- Mayıs ayına kadar Çöllolar'daki su Afşin'e gelecek. Afşin'de çok güzel hizmetler yapılıyor. Afşin Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Afşin çok güze bir meydana kavuşuyor. Meydan çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor, şuanda meydanda bulunan camii yıkılacak ve onun yerine Eshab-ı Kehf mimarisini yansıtan, medeniyetimizin izlerini taşıyan estetik bir cami yapılarak Afşinli vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Önümüzdeki süreçte Afşin Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kahramanmaraş Milletvekillerimiz bütün gücünü ve enerjisini harcayarak Afşin'in daha güzel, daha yaşanılır bir şehir haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklardır. Bizlerde AK Parti teşkilatı olarak onlara yardımcı olacağız ve katkı sağlayacağız." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi