Sağlık Bakanlığı’nca yapılan 94. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Afşin’e 20 doktor ataması yapıldı.

94. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kura sonuçları açıklandı. Afşin Devlet hastanesine 5’i uzman hekim olmak üzere 17 hekim, Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğüne ise 3 hekim atandı.

2 Eylül 20202 Çarşamba günü çekilen kura sonucunda Afşin Devlet Hastanesinin doktor kadrosuna, 1 Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı,1  Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı,  1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı  1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Acil Tıp Uzmanı ve 12 pratisyen hekim katılırken,  Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğüne 3 pratisyen hekimin ataması yapıldı.

Atama sonuçlarının belli olmasının ardından Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi sosyal medya hesaplarından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş milletvekillerine Afşin’e yapılan doktor atamasından dolayı teşekkür etti.

Başkan Güven yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Afşin Devlet Hastanesine 5 uzman doktor ( Kadın Doğum, Dahiliye, Ortopedi, Mikrobiyoloji, Acil Uzmanı) 12 pratisyen hekim, İlçe Sağlık Müdürlüğüne ise 3 hekim ataması yapıldı. Emeği geçen başta Genel Başkan Yardımcımız  Mahir Ünal ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi