İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk, Kültür ve Çevre Derneği’nin (AFŞİNDER) "Yeşil Dernek" Projesi ikinci meyvesini verdi.

AFŞİNDER tarafından çevre bilincini artırmayı hedefleyen "Yeşil Dernek" projesi kapsamında toplanan plastik atıklar, Küçükçekmece Belediyesine teslim edildi ve karşılığında ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere,  10 adet tekerlekli sandalye alındı.

Konu hakkında açıklama yapan AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç, “ Dernek olarak üyelerimize ve ulaştığımız her insana çevre bilincini oluşturmak için çalışmalarımız oluyor. Son olarak "Yeşil Dernek" projesi kapsamında toplanan plastik atıklar ortak paydaşımız Küçükçekmece Belediyesi ekiplerine verilerek, karşılığında ihtiyaç sahipleri için umut ve sevinç olan 10 adet tekerlekli sandalye teslim alındı” dedi.

Projeye, inanıp destek olan vatandaşlara teşekkür eden Ardıç, “ Başta Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'e, çalışmalarımızda büyük desteğini gördüğümüz Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Gönenç'e, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sayın Veysel Kaya ve Lojistik ekibine, derneğimizin çalışmalarında emek ve gönül vererek yanımızda bütün üyelerimize, AFŞİNDER Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi