Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Spor Çalıştayı Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Afşin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında spor alanında düzenlenecek görev alacak olan beden eğitimi öğretmenlerine bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıda konuşan Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, “Öncelikle çocukların akademik başarının yanında sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere yönelmesi lazım. Farklılıklarımızı zenginlik görerek, tek tip insan yetiştirmeden, iyi insan, vicdanlı insan yetişmesi için onlara bir yol haritası göstermemiz gerekiyor. Daha da önemlisi bilgiden ziyade bilgiye erişimin, bilgiye nasıl erişileceğini öğretmemiz lazım.” Dedi.

Okullarda sportif başarının yükselmesi için çalışmalar yapılması gerektiğine değinen Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, “İlçemizde bulunan okullarımızın birçoğunda spor alanları var. Beden eğitimi öğretmenlerimizin, öğrencilerimize aktarmak istediği spora ilişkin altyapıyı temin etmek bizim görevimiz.  İlçemizin sportif başarısını yükseltmek adına yapılacak her çalışmayı desteklemek bizim görevimiz.” diye konuştu.

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, öğretmenlerin öneri ve görüşlerini dinleyerek, Spor Çalıştayının içeriği hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi