Afşin Kaymakamlığınca 'Proje Kenti Afşin'  etkinlikleri kapsamında   Afşin Belediyesi ile Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile yapılan "Herkes İçin Spor Projesi" kapsamında okullar arası Wushu şampiyonası düzenlendi.

 

Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda yapılan okullar arası Wuşhu şampiyonasına 17 okuldan 300 öğrenci katıldı. 3 gün süren okullar arası Wushu şampiyonasına Kaymakam Fatih Aksoy, Garnizon komutanı J.Yzb.Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda konuşan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy “ İlçemizde bunun gibi sosyal ve kültürel faaliyetlere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Afşin'imizde Wushu sporu bir kaç yıldır devam ediyor ve gerek il çapında gerekse ülke çapında önemli başarıları elde ettik. Spora destek olan ve yeni alanlarda yeni yetenekler çıkarılmasında emekleri geçen Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e , Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Wushu şampiyonasının açılışında konuşan belediye başkanı Mehmet Fatih Güven; “Belediyemizin önemli faaliyetlerinden biri olan okullar arası wushu şampiyonasına gençlerimiz büyük önem veriyor. Bizlerde her konuda destekçi oluyoruz. Amacımız gençlerimizi spora yönlendirmektir. Zaten ilçemizde bu yatırımın karşılığını alıyoruz. Wushu alanında ülke çapında ve dünya çapında derece elde eden sporcularımız oldu. Afşin Belediyesi olarak her zaman genç sporcularımızın yanlarında olacağız ve elimizden gelen bütün destekleri sporcularımızın hizmetine sunacağız. diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi