Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde (KAMEK) Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurslarının kayıtlarının tamamlanmasının ardından Afşin’de Kuaförlük Kursu başladı.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları halka hizmet vermeye devam ediyor.

KAMEK bünyesinde Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Afşin’de Kuaförlük Eğitimi Kursu başlarken, Osmanlı Türkçesi, Resim Kursu ve Ebru Kursları da önümüzdeki günlerde başlayacak.

İnsanlara meslek edindirmenin yanı sıra bir takım el becerileri kazandırmayı amaçlandığını ifade eden Kuaförlük Kursu Eğitim Öğretmeni Mualla Özcan, kurs bünyesinde yaklaşık 15 öğrencinin olduğunu belirtti.

Özcan, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde (KAMEK) Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kuaförlük Kursu Eğitim Öğretmeni olarak görevlendirildim. Kısa bir süre önce burada Kurs açmak için çalışmalarımıza tamamladık. Bugün itibariyle de Kuaförlük Kursu Eğitimine başladık. Yaklaşık olarak 15 öğrencim var. Kuaförlük Kursu Eğitimi 4 ay sürecek. Kurs bitiminde öğrencilerimize katılım belgeleri verilecek. “dedi.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Özcan, kursiyerlerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi