Afşin-­Elbistan ve Divriği Doğalgaz Boru Hattı Projesi kapsamında Doğalgaz ön abonelik işlemleri 19 Mart Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

ARMADAŞ Afşin-Elbistan İşletme ve Altyapı İşletme Müdürü Cihangir Turan, Afşin Asri Mezarlığı karşısında çelik boru döşeme işlemleriyle başlayan doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, ön abonelik işlemlerinin 19 Mart Pazartesi günü başlayacağını kaydetti.

Turan, “Nihayet Afşin’de doğalgaz çalışmalarıyla ilgili gelişmelerden biri daha yaşanıyor. 19 Mart Pazartesi itibariyle Afşin Hükümet Konağı karşısındaki irtibat merkezimizde ön abonelik alım işlemlerine başlayacağız. Kısa bir süre içerisinde billboardlara afişlerimizi astık. Bu afişlerle ilgili vatandaşlarımıza adres bilgilerimizi de paylaştık. Alt yapısını tamamladığımız Afşinbey Mahallemizde servis kutularını da koyduğumuz bölgenin ön abonelik alma işlemlerini 19 Mart Pazartesi itibariyle başlayacağız. İnşallah tüm Afşin’imize hayırlı uğurlu olur. Biz abonelik çalışmalarımızı excel formatında alacağız. Adres bilgileri ve telefonlarıyla birlikte aldıktan sonra abonelerden vatandaşları telefonla arayıp gerekli işlemleri talep edeceğiz. Afşin’de biz doğalgazı BOTAŞ hattına verme işlemlerini mayıs ayının ilk haftası itibariyle hedeflemekteyiz. Daha öne çekmek için ise hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mayıs ayının ilk haftasında Afşin ve Elbistan doğalgazı evlerinde kullanmaya başlayacaklardır. Büromuz şuan tadilatta olup yaklaşık 15 gün süre içerisinde hizmete girecek. Büro adresimiz Yeşilyurt Mahallesi A. Nazım Kaynak Caddesi Hükümet Konağı Karşısındadır. “ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi