Tüm yurt genelinde olduğu gibi Kurban Bayramı dolayısıyla Afşin'de de yapılacak olan resmi bayramlaşma töreni programı açıklandı.

Afşin Kaymakamlığı tarafından açıklana programa göre, Kurban Bayramı'nın ikinci günü resmi kurum ve kuruluşlar için Atatürk Parkı'nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

Afşin Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, "Kurban Bayramı münasebetiyle 13 Eylül 2016 Salı günü (Bayramın 2. günü) Saat 11:00 de Afşin Belediyesi Atatürk Parkı içerisindeki gençlik kafede kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma programı icra edilecektir" denildi.

Atatürk Parkındaki bayramlaşma programından sonra, Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü, Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı, şehit ve gazi ailelerinde ziyaret gerçekleştirilecek.

Budan, Afşinlilerin Kurban Bayramını Kutladı

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.  Budan yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“Afşin halkının ve tüm kurum ve kuruluşların en içten dileklerimle kutlar, bayramın ülke ve milletimiz için kaynaşma ve birleşme vesilesi olmasını dilerim”

Editör: Haber Merkezi