Afşin Sosyal Güven Merkezi Müdür Nevzat Akbaba,2013 yılını yoğun bir şekilde geçirdiklerini belirterek, bir yıl içerisinde SGK’yı 46 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.
Afşin Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, 2013 yılını yoğun bir şekilde geçirdi. Müdürlüğe 46 bin kişi ziyaret etti ve bu ziyarete 24 bin işlem gerçekleştirdi.
 
Konu hakkında bilgi veren Afşin Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nevzat Akbaba, “Afşin Sosyal Güvenlik Merkezimiz 2013 yılını dolu dolu geçirdi. Değişik birimlerde hizmetlerimizi Sosyal Güvenlik Merkezi olarak verdik. Zorda kalmadıkça vatanlarımızı Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Merkezine göndermemeye çalıştık işlemlerini ilçemizde yapmaya çalıştık. 2013 yılı içerisinde 46 bin vatandaşımız Afşin SGK’yı ziyaret etti ve 24 bin vatandaşımızın işlemi yapıldı. İnşallah önümüzdeki yılda yeni binamızda hizmet etmeye başlayacağız ve daha güzel hizmetlerimizle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Yeni hizmet binamız için ihale aşamasına geldik. Arsamızın zemin etüdü yapıldı. İnşallah 2014 yılı içerisinde yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. “ şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi