Afşinbey Caddesi, sanayi yolu üzerinde bir haftada ikinci kez kaza meydana geldi. Olayda Doblo Marka aracın çarptığı kız çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay dün, 16:30 sularında Afşinbey Caddesi üzerindeki Engelliler Merkezi önünde meydana geldi. Olayda yolun karşısına geçmeye çalışan Ravza İneci adlı kız çocuğuna, şoförünün ismi henüz belirlenemeyen Doblo marka hafif ticari araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kaldırıma düşen kız çocuğuna olay yerine gelen 112 Acil ekipleri müdahale etti. Afşin Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan yaralı burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YİBO önündeki kaza

Geçtiğimiz hafta içi, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu önünde yine bir trafik meydana geldi. Kazada aracın önüne  aniden fırlayan 3 yaşındaki kız çocuğu yaralanmıştı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan kız çocuğu olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile Afşin Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Bu yol ne zaman bitecek!

Geçtiğimiz seçimlerin öncesinde başlanan Afşin Giriş yolu henüz bitirilemedi. Tek şeridi trafiğe açılan yol iki şerit olarak kullanıldığından burada bir hafta içerisinde iki trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların ikisi de çocukların karşıdan karşıya geçmesi durumunda oldu. Tek yönlü yolu iki şeritli olarak kullanılan yolda park sorunu işin içine girince sürücüler ve vatandaşlar ayrı bir zorluk çekiyor. Vatandaşlar yol çalışmalarının bir an önce bitirilmesini ve yollara gerekli işaretlerin konularak bir an önce trafiğe açılmasını istedi.

 

Editör: Haber Merkezi