2 buçuk yıldır Kayyum'da olan Afşin Ziraat Odası Başkanlığında seçim heyecanı yaşanıyor.

66 delegenin oy kullanacağı genel kurulda, Başkan Adayı Cuma Yıldız, Başkan Adayı Kazım Kılınç, Başkan Adayı Remzi Akpınar, Başkan Adayı İbrahim Emiroğlu ve Başkan Adayı Selçuk Kaya'nın listesi yarışıyor.

Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulda Divan Başkanlığına Kale Mahalle Muhtarı Fatih Pemik seçildi. Açılış konuşmasını yapan Afşin Ziraat Odası Kayyum Başkanı Mehmet Sarıbıyıkoğlu, genel kurulun Afşin'e ve çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Afşinli çiftçilere 2 buçuk yıl hizmet etme fırsatını yakaladığını söyleyen Kayyum Başkanı ve Andırın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sarıbıyıkoğlu, " 2016 yılının 7 ayından itibaren Afşin Ziraat Odasında çiftçilerimizle birlikte olduk. Bu süre zarfında Afşinli çiftçilerimiz ve vatandaşlarımızla güzel bir birliktelik kurduk. Ben Afşinlileri tanıdığım için çok bahtiyarım. Biz Andırın Ziraat Odası Başkanlığını, Afşin Ziraat Odası Başkanlığını kardeş oda olarak ilan ettik. İnşallah seçimden sonra da bu birliktelik devam eder. Bu genel kurulun Afşin'e ve çiftçilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Divan Başkanı Fatih Pemik tarafından 2015 – 2018 dönemine ilişkin faaliyet raporlarının okunmasının ardından delegeler oylarını kullanmak üzere sandığa gitti.

Seçim saat 17.00'da tamamlanacak ve 66 delegeden en fazla oyu alan aday Afşin Ziraat Odası Başkanı olarak seçilecek.

Editör: Haber Merkezi