Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, yeni eğitim öğretim yılında okul öncesi, İlköğretim ve Ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 20 bin öğrencinin ders başı yapacağını söyledi.

2019-2020 eğitim öğretim sürecine hazır olduklarını ifade eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, "Mutlu, huzurlu ve başarılı bir öğretim yılı geçireceğimizi temenni ediyorum" dedi.

Yaz sürecinde yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını kaydeden Turan, "2019-2020 eğitim ve öğretim yılı öğretmenlerimiz için başladı. Öğrencilerimizde pazartesi günü okullarına kavuşacaklar. Biz dolu ve yoğun bir yaz dönemi geçirdik. Okul yöneticilerimiz, ilçe yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte tüm yeteneklerimizi kabiliyetlerimizi çabalarımızı ortaya koyacağız. Afşin'de arzu edilen nitelikli eğitimi ortaya çıkarma konusunda çalışacağız. Tüm okullarda sıraların üzerinde öğrencilerimizin kitapları hazır ve öğrencilerimizi bekliyor. Bu yıl kitaplarımız poşetsiz olarak öğrencilerimize teslim edeceğiz. Mutlu, huzurlu ve başarılı bir öğretim yılı geçireceğimizi temenni ediyorum. Bu manada eğitim ailemizin hazır olduğunu düşünüyoruz ve velilerimizin de ciddi manada destek vereceklerini biliyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim döneminde velilerimizle işbirliği halinde tamamlamayı arzu ediyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenciler, veliler ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi