Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, Afşin'de gelirler ve kurumlar vergisinde il bazında dereceye giren vergi mükellefleri için ödül töreni düzenledi. 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Vali Mustafa Hakan Güvençer, ödül törenine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, " Devletimizin önemli vasıflarımızdan bir tanesi de vergi toplama gücünü elinde bulundurmasıdır." dedi.

Vali Güvençer, "Bugün, belli bir üretimin, üretim sonucunda elde edilmiş gelirin ve tahakkuk etmiş verginin değil, doğrudan doğruya insanlık ve vatandaşlık görevinin ifasına şahitlik etmiş oluyoruz. İlçemizde ne kadar çok üretim varsa ve ne kadar çok vergi çıkarsa bu Afşin'in büyüklüğünün göstergesidir. Ülke olarak büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için çalışıyoruz. Afşin'de 2014 Kurumlar ve Gelirler Vergisinde il bazında dereceye giren vatandaşlarımızı tebrik ediyorum." Diye konuşmasını tamamladı.

Daha sonra konuşma yapan    Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, yaptığı konuşmada, "Bugün burada hem ilçesine yatırım yapan,hem devletine vergisini veren hem de Kahramanmaraş genelinde vergi yarışında hatırı sayılır bir seviyeye ulaşan vergi mükellefi rekortmenlerimize teşekkür ediyorum. İlçemizden il genelinde ne kadar çok vergi rekortmeni çıkarabilirsek o kadar çok güçlendiğimiz ortaya çıkar. Bu kapsamda ilimizde ilk yüz mükellef içerisinde yer alan 5 firmayı tebrik ediyorum dedi. 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor Afşin'de iş adamlarının dereceye girmesinden mutluluk duyduklarını belirterek iş adamlarına teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri ile Kahramanmaraş genelinde ilk 100'e giren işadamlarına plaketleri takdim edildi.

Ödül törenine Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Editör: Haber Merkezi