Ülkücü İşçiler Derneği Afşin İlçe Başkanlığına, Bekir Dal atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ülkücü İşçiler Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Kaba,  Ülkücü İşler Derneği Afşin Başkanlığına Bekir Dal’ın atandığını söyledi.

Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Mehmet Kaba, atamaya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün burada Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanımız Sayın Hakan Kandemir’in emir ve talimatları üzerine Afşin’de bir bayrak değişimine geldik. Burada bugüne kadar görev yapan Halil Kara başkanıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra görevi devir alan arkadaşımız Bekir Dal Başkanımıza sizlerin huzurunda bayrağımızı takdim edip görevine atayacağız. Bizler ülkücü hareketin birer neferleriyiz. Bugün İlçe Başkanı veya İl Başkanı olarak yarın ömür verirse bir nefer olarak davamıza hizmete devam edeceğiz. “

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ise, Afşin Teşkilatı olarak bir bütün olduklarını belirtti.

Koç, “Bugün davamızda bir bayrak yarışı oldu. Bizler Teşkilat olarak bir bütünüz. Bekir Dal Başkanımızın bu görevi layıkıyla yapacağını düşünüyorum. Ülkücü İşçilerimizin sayısını arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Afşin İlçe Başkanlığı bayrağını devralan Bekir Dal, Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde bulunduğunu belirterek ne görev verilirse verilsin layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

Dal, “Milliyetçi Hareket Patisinin her kademesinde görev yapmaya hazırım. Bugünden sonra Afşin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı olarak elimden gelen her şeyi yapacağım. Bizleri destekleyen ve atama için Afşin’e gelen Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Mehmet Kaba’ya ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. “ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi