Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar'ın katılımıyla Afşin Ülkü Ocakları binasında devir teslim töreni düzenlendi. Kenan Karaağaç, görevi yeni ilçe başkanı Mustafa Taşkale'ye devretti.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, "Ülkü Ocakları Afşin İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Taşkale atanmıştır. Emeklerinden dolayı Kenan Karaağaç'a ve geçmiş dönemlerde Ocak Başkanlığı yapan tüm İlçe Ocak Başkanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Bu zamana kadar verdiği emekler için Kenan Karağaç'a teşekkür eden Ülkü Ocakları Afşin İlçe Başkanı Mustafa Taşkale; “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensipleri, liderimiz Devlet Bahçeli Beyin olurlarıyla Ülkü Ocakları Afşin İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Genel Başkanımıza ve Bilge Liderimize teşekkür ediyorum. Davamızı ve bayrağımızı hak ettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yeni başkan Mustafa Taşkale'ye başarılar dileyen Kenan Karaağaç, "Şehitler makamı olan bu kutsal göreve layık görüldüğüm 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren, zor, zahmetli ve meşakkatli olan bu kutsal dava bizlere ecdadımızın ve şehitlerimizin emanetidir. Bizlerde bu davayı yeni nesillere aktarmaya çalışacağız demiştik ve bu bayrak yarışını bir adım ileriye götürmek için elimizden geldiğince “Gece uyumadan, gündüz yorulmadan” çalıştık, çabaladık. Yaklaşık 2 buçuk senedir sürdürdüğümüz bu kutlu bayrak yarışında  Afşin Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devir teslim alan Mustafa Taşkale Başkanımıza başarılar diliyorum. Türklük şuur ve gururu, İslam ahlak ve faziletini şiar edinen, Türk-İslam Aleminin göz bebeği Ülkücü harekete hizmet etme yolunda Mustafa Başkanımızın her daim yanında ve destekçisi olacağız Allah’ın izniyle. Rabbim kılıcını keskin eylesin.” Bu davanın neferi olmak, bu dava da görev almak bizim için bir övünç kaynağıdır. 25 yıla yaklaşan Ülkü Ocak’ları mensubiyetimde hep aldığım görevleri layık olduğu şekilde yerine getirmek için elimden gelen çabayı sarf ettim ve asla vefama zul getirmedim" dedi.

Editör: Fazilet Çomruk