Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, protokol ve ticaret odası üyelerine birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği verdi.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeniden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Bekir Sıtkı Can, üyeleriyle teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Pasha Restoranda düzenlenen yemekte konuşan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin'e hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek,"Seçim süreci geride kaldı. Rekabet bitti. Şimdi, birlik ve beraberlik başladı." dedi.

Yemeğe katılan misafirlerin Miraç Gecesi'ni kutlayarak konuşmasına başlayan Can, şunları söyledi:

"Malumunuz güzel aylarımızdan bir aydayız ve Miraç Kandilindeyiz. Tüm üyelerimizin ve misafirlerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç kandilini kutluyorum. Afrin’de, Suriye’de, Irak’ta yurt içinde ve yurt dışında şehit olan tüm asker, polis ve vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Gazilerimize Allah’tan şifa diliyorum. Ailelerine de baş sağlığı diliyorum.

Hizmetlerimizden bahsetmek istemiyorum, sizler bu hizmetlerimizi çok iyi biliyorsunuz. Ben size bu 'Can'ı size feda etmiştim, siz de bana devam dediniz. Ekibimizle birlikte kaldığımız yerden inşallah devam edeceğiz. Rabbim inşallah yardımcımız olur, sizlere hizmetin en güzelini inşallah bu 4 yıl içerisinde sunmaya çalışacağız. İnşallah mahcup olmayız. Huzurunuzda ailemden özür dilemek istiyorum. Çünkü bu zamana kadar yaptığım ticaret odası başkanlığım dönemimde gerçekten benim kalbimde ticaret odasının miktarı eşime ve aileme ayırdığım miktardan çok daha fazla oldu. Onun için huzurunuzda özür dilemek istiyorum. Çünkü benim arkamda da hep onlar vardı. Ama onlarda bu işten muzdarip. Bu insanlara ben boşa bu can size feda demem. Tahmin ediyorum onarda beni anlayışla karşılar çünkü bu bir hizmet aşk meselesi. Rabbim sizden razı olsun. İnşallah utanmayız. Bundan sonra daha güzel hizmetler yaparız. Yeni mecliste, komitelerde ve diğer organlarımızda görev alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum."

Programa, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kamu ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu üyeleri, işadamları ile ticaret odası üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi