Can: "Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz"

Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının ikinci tur seçimleri tamamlandı.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası'nda 'Meslek Komiteleri ve Meclis üye' seçimleri tamamlanmasının ardından 'yönetim kurulu başkanı, üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri' belirlendi.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında İlçe Seçim Kurulu nezaretinde gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Bekir Sıtkı Can'ın listesi güven tazeledi. 16 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde sarı liste ile sandığa giden Başkan Can 10 oy, beyaz liste ile seçime giden Afşin TSO Başlan adayı Mehmet Özdemir 6 oy aldı.

Afşin'e hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, " Geçtiğimiz hafta sonu ilk etap olan oda meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri yapıldı. İkinci etap seçimlerinde ise yönetim kurulu ve disiplin kurulu seçimlerini gerçekleştirdik. Bize destek veren, vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yaptığımız seçimde listemiz güven tazeledi. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası hizmetlerine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rabbim bizleri utandırmasın. Demokratik bir yarışı geride bıraktık. Bundan sonra önümüze bakarak, Afşin'e hizmet noktasında elimizden çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Seçimin Afşin'e ve memlekete hayırlı uğurlu olmasını dileyen Afşin TSO Başkan Adayı Mehmet Özdemir, "Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerini tamamladık. Kimseyi kırmadan, dökmeden çalışmalarımızı yaptık. Seçim süresince bizlere destek olan, dua eden ve yanımızda olan Afşin halkına teşekkür ediyorum. Ticaret Odamıza çalışmalarında başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Afşin TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Bekir Sıtkı Can'ın listesi şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asil Liste sırasıyla şöyle oldu:

Bekir Sıtkı Can, Bünyamin Özer, Durdu Mehmet Polat, Şerif Arslantaş, Hacı Çevik

Yönetim Kurulu Yedek Liste sırasıyla şöyle oldu:

Halil Yılmaz, Osman Arslan, Hayri Böke, Turgut Mercimek,

Disiplin Kurulu Üyeleri sırasıyla;

Kıraç İnş. Gıda Nak. Hayv. Petrol San. ve Tic. Ltd. Şti. -Koray Kıraç, Hüseyin Kara, Halil İbrahim Kaynak, OS-KAR Otom. İnş. Taah. Taş. Pet. Hay. San. ve Tic. Ltd. Şti -Osman Karatut, Karabulut Mim. Müh. İnş. Bilgis. Tekst. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.-Kemal Kaya, Ergin Uygar Akar İnş. Otom. Taş. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Kemal Kaya

Disiplin Kurulu yedek üyeleri:

Ahmet Keleş, Toprakoğulları İnş. Taş. Gıda. Mad. Pet. San. ve Tic. Ltd. Şti. Mikail Kenç, Mehmet Karakız, Mirmak Mad. Elek.Mak. İnş. Temiz San. ve Tic. Ltd. Şti. Ömer Mirzaoğlu, Ak-Canlar İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti -Mehmet Pıçak, Yunus Eken

Editör: Haber Merkezi