Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Ziyarette, basının önemi vurgulayan Afşin TSO Başkan Adayı Özdemir, “Yaptığınız haberler ile Afşin’e çok şey kattınız, bundan sonrada böyle devam edeceğinizi biliyoruz. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere ve çalışanlarınıza çok teşekkür eder, gazeteciler gününüzü en içten dileklerimiz ile kutluyoruz.” dedi.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini değinen Özdemir, “1 Ekim 2017 Pazar günü yapılması planlanan Ticaret Odasının seçimleri ileri bir tarihe ertelendi. Bizler Afşin'in ticaretine ve sanayisine katkı sağlamak amacıyla bu yola çıktık. Afşin insanlarıyla, toprağıyla bizim için değerli. Afşin'in gelişmesi, büyümesi bizler için çok önemli. Gecemizi gündüzümüze katıp ticaretimizi sanayimizi geliştirmenin yollarını arayacağız. Seçim çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Afşin'imizin ticaretine ve sanayisine katkı sağlamak amacıyla yola çıktık. Afşinli vatandaşlarımızdan Allah razı olsun yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz yeni bir yüz, yeni bir yönetim can ve aşkla memleketimize hizmet etme arzusundayız.” açıklamasında bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban da, Özdemir’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi