Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı İsmail Utku Ertekin, Yeşil Afşin Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Afşin TSO Başkanlık seçimleri için çalışmalarını devam ettirdiğini belirten Ertekin, yeni projelerle Afşin’in ticaretine katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

Seçimlere 1 yıl gibi süre olduğunu ve bu süre içerisinde Afşinli müteşebbislere, oda üyelerine ve vatandaşlara projelerini anlatacaklarını aktaran Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı İsmail Utku Ertekin, “ İçinde bulunduğumuz konjonktürde artık ticarette de bir dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kuralların yeniden yazıldığı bir dönemden geçiyoruz. Günümüz ticareti gerek ulusal gerekse uluslararası alanda artık bir bedenin sinir sistemi gibi bir birine entegre olarak bağlanmış şekilde çalışmaktadır. Dünya ticareti bu şekilde entegre olurken Afşin’imizin, ülkemiz ticaretine dahi entegre olamamış olması bizleri derinden üzmektedir. Afşin’de değerli ticaret erbabı büyüklerimizin sahip olduğu tecrübenin gençlerimize aktarımını sağlayacak, tecrübe ve cesaretin aynı ticari platformda buluşmasını sağlayacak çalışmaların somutlaştırılarak ticari hayatımıza uygulanmasını acil ve elzem görmekteyiz.” Dedi.

Afşin iş dünyasını hareketlendirmek istediklerini ifade eden Ertekin, “Afşin’imizi ülkemizin ticari hayatıyla entegre edecek, mevcut işletmelerin kurumsal alt yapı ile daha üretken hale gelmesini sağlayacak ve nihayetinde Afşin’imizde üretilen ürünleri önce ülke sonra dünya ekonomisine kazandıracak projelerimizi kamu ve özel teşebbüs temsilcileri ile paylaşarak fizibilitelerini yapmaktayız. Her tecrübenin Afşin’imiz için ne kadar değerli olduğunu içimize sindirerek yola çıkıyoruz. Buradan bizi destekleyen çıktığımız bu hizmet yolunda ilk günden itibaren yanımızda olan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Ertekin, misafirperverliklerinden dolayı Yeşil Afşin Gazetesi’ne teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi