Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda yardımında bulundu.

Afşin TSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği ile geleneksel hale getirdikleri ramazan yardımını, bu yıl da ihtiyaç sahibi 700 aileye ulaştırılması için mahalle muhtarlarına teslim edildiğini söyledi.

Ramazan ayında İhtiyaç sahibi aileleri azda olsa sevindirmek için imkanları ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Can, mahalle muhtarlarının gıda yardımlarının ihtiyacı olan kişilere ulaşmasında çok önemli rol oynadığını dile getirdi.

Oda olarak 19 yıldan buyana ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmemeye çalıştıklarını belirten Can, “Değerli muhtarlarım malumunuz Ramazan-ı Şerif münasebetiyle biz bu yıl da usulü bozmadık. Yaklaşık 18 yıldan beri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak yardım mahalle muhtarlarımızla istişare ederek yardıma muhtaç ailelere yani yaklaşık 700 aileye gıda yardımı yapıyoruz. Burada göstermiş olduğunuz gayretten dolayı tebrik ediyorum bu yılda siz değerli muhtarlarımız vasıtasıyla bu gıda yardımının dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bizim bu dağıttığımız 700 ailenin yaklaşık yüzde 95’i kırsal kesimden gelen fakir ailelerdir. Afşin’in 50’den fazla mahallesi var. Afşin merkezdeki dağıttığımız insanlar kırsal kesimden gelen ihtiyaç sahibi aileler.  İnşallah biz bu ramazan ayında da700 ailemizi sevindireceğiz. Ayrıca eklemek istediğim bir konu daha var. Muhtarlarımız 21 Mayıs Pazartesi günü ailelerimizin listelerini getirmediği takdirde yardım paketleri diğer mahallelerimizin listesine eklenecektir. “açıklamasında bulundu.

Mahalle muhtarları yardımlar için Afşin TSO Başkanı Can'a teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi