Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, her yıl yoksul öğrencilere yönelik yapılan giyim yardımı, bu yıl da 600 öğrenciye verilmek üzere, okul müdürlerine teslim edildi.

16 yıldır aralıksız olarak yardım faaliyetlerini sürdüren Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, yardımlar kapsamında ilçe merkezindeki okullara toplamda 24 bin TL değerinde giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen programla hediye çeklerini okul müdürlerine teslim eden ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, " Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak 16 yıldır maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize elimizden geldiğince yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu noktada Odalar ve Borsalar Birliğine teşekkür ediyorum" dedi.
Okul müdürlerinin öğrencileri daha iyi tanıdığı için yardımların isabetli yerlere ulaştığını aktaran Oda Başkanı Can, " Daha önceki yıllarda oda olarak kendi imkanlarımızla maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi tespit etmeye çalışıyorduk fakat çok zor oluyordu. Daha sonra okul müdürlerimizle yapmış olduğumuz istişarelerin ardından yardımlarımızı müdürlerimizin yapmasının daha uygun olacağını gördük. Bu ilgilerinden dolayı okul müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü yardımlarımız, ihtiyacı öğrencilerimize tam olarak ulaşıyor" açıklamasında bulundu.

Yardım geleneğini aksatmadan devam ettirilmesinin çok sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Can,  İlçede eğitimine devam eden 600 öğrenci yapılan yardımla sevinecek dedi.
Konuşmanın ardından Ticaret Odası Başkanı Can, öğrencilere verilmek üzere 24 bin TL değerindeki yardım çeklerini okul müdürlerine teslim etti.
Editör: Haber Merkezi