Genel kurula Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Genel Sekreter Ayfer Soyer de katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan genel kurula Afşin TSO Hizmet Binası’nda çevrimiçi bağlantıyla katılan CAN, genel kurulda dikkate sunulan maddeleri dijital olarak oyladı.

Oylamanın sonrası değerlendirmelerde bulunan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, camiamızı ve ülke ekonomimizi ilgilendiren her konuda ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak gerekli teşebbüslerde bulunarak sorunların çözüm yolunda devamlı takipçisi olmuştur. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirlerden dolayı bu sene genel kurulumuzu elektronik ortamda gerçekleştirdik. Bu zorlu dönemde üyelerimizin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm olma noktasında her zaman gerekli hassasiyeti gösterdik. Bu yolda bize öncü olan TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile genel kurulumuzda alınan kararların ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi