Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, işbirliği ile her yıl olduğu gibi bu yılda gıda yardımı yapıldı. ATSO tarafından hazırlatılan 40 bin TL değerindeki 666 Paket gıda yardımı mahalle muhtarının önderliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilecek. 
16 yıldır bu gelenek sürdürülüyor

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim yardımlarını tam 16 yıldır sürdürüyor. Ticaret Odası, ilçede bulunan merkez mahalle muhtarlarını bir araya getirerek maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılmak üzere yardımda bulunacak.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Sayman Üyesi Sıtkı Gönen, Ramazan ayının yardımlaşmanın, dayanışmanın öne çıktığı, manevi duyguların yoğunlaştığı bir ay olduğunu belirterek, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi 666 aileye gıda paketi yardımında bulunduklarını söyledi.

Adil bir şekilde dağıtılması için gıda paketlerini mahalle muhtarlarına teslim ettiklerini aktaran Gönen, "Muhtarlarımız ihtiyaç sahibi aileleri bizden daha iyi biliyor. ATSO olarak hazırladığımız gıda paketlerini mahalle muhtarlarımıza teslim ettik."dedi.

Ramazan ayında yapılan yardımlarının geleneksel bir hal aldığını kaydeden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Sayman Üyesi Sıtkı Gönen, " Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden bu yıl 666 paket odamıza yardım yapıldı. Bu gıda paketlerinin içerisinde un, pirinç, makarna ve yağ gibi temel ihtiyaçları kapsayan malzemeler bulunmakta. Bizlerden bu yardımlarını esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyoruz. Paketlerin yerlerine ulaştırılması noktasında bizlere yardımcı olan mahalle muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. " Açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi