TEMA Vakfı Afşin Sorumlusu Rıfat Köş ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’de TEMA Vakfı tarafından yapılacak çalışmalara destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Afşin’de ağaçlandırma konusunda TEMA Vakfı ile ortak projeler üzerinde güzel çalışmalar yapacaklarını söyleyen Güven, “TEMA Vakfı gerek üyeleri gerekse gönüllüleri ile ülkemizde çok güzel çalışmalar yürütmekte. Bizde belediye olarak yeşil alanların artması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah TEMA Vakfı ile birlikte, sıfır atık projesi, aromatik bitkilerle doğayı güzelleştirme ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceğiz.” dedi.

TEMA Vakfı’nın çok sayıda gönüllüsü olduğunu söyleyen TEMA Vakfı Afşin Sorumlusu Rıfat Köş de, İlçede ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirterek, “Gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak istiyoruz. Doğasıyla, havasıyla, yeşil alanlarıyla ama her şeyden önemlisi bilinci yüksek bazı değerlerin farkında olan eğitilmiş bir nesil yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası TEMA Vakfı Afşin Sorumlusu Rıfat Köş, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e TEMA vakfı rozeti ile yazar William Bryant Logan’ın “MEŞE” isimli kitabını hediye etti.

Yapılan ziyarette TEMA İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Taşkale , Fatma Ersancak ve Turkay Sezen, TEMA Savunma Temsilcisi Durdu Kanat ve Saha Sorumlusu Fatih Aksu katıldı.

Editör: Haber Merkezi