Afşin Öğretmenevi ve ASO Müdürü Abdullah Gündüz, öğretmenevi hizmet binasının 2015 yılında tam kapasiteyle çalıştığını belirtti.
Afşin Öğretmenevi olarak 2015 yılını yoğun geçirdiklerini söyleyen Öğretmenevi Müdürü Gündüz, " Afşin Öğretmenevimiz, kaliteli hizmetiyle ilçemizdeki birçok programa ev sahipliği yaptı" dedi.
18 oda, 26 yatak kapasiteli otel bölümünün tamamının yılı, dolu bir şekilde tamamladığını belirten Öğretmenevi Müdürü Gündüz, " Lokanta bölümünde büyük bir değişikliğe gittik ve bütün masa, sandalyelerimizi değiştirdik. Şuanda lokantamızda günlük öğle yemeğinde 160 ile 200 arası müşterimize hitap etmekteyiz. Lokantamızda, her kurumdan vatandaşlarımızın yararlandığı gibi sivil vatandaşlarımızda buraya gelerek öğle yemeklerini rahat bir şekilde, nezih bir ortamda yemeklerini yiyebiliyorlar" açıklamasında bulundu.

2015 yılında yapılan tadilat çalışmalarıyla birlikte Afşin Öğretmenevi'nin üç yıldızlı hizmet binasına dönüştüğünü aktaran Gündüz, "  Otel odalarımızın içerisinde, televizyon, wc, lavabo, buzdolabı bulunuyor.  Ayrıca 24 saat kesintisiz sıcak su ve wi-fi (kablosuz internet) bulunmaktadır. Lokal bölümünde sabah 08.00 ile 23.00 arası müşterilerimize hizmet veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Yazlık düğün salonu hizmeti verdiklerine de değinen Gündüz, " Açık havada düğün yapmak isteyen vatandaşlarımız için Öğretmenevi yazlık düğün salonu bölümüyle hizmet veriyoruz" dedi.
Gündüz, açıklamasını şöyle sonlandırdı;

" 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde taşıma kapsamındaki öğrencilerimize sıcak yemek hizmeti veriyoruz.  Öğretmenevimiz 50 personeliyle, lise kapsamında bin 443, ilk ve ortaokul kapsamında bin 656 olmak üzere toplamda 3 bin 102 öğrencimize sıcak yemek üretim ve dağıtım işini üstleniyor”
Editör: Haber Merkezi