Afşin'de, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah akitlerini yerine getirmek isteyen çiftler, Afşin Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne koştu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Afşin’de de evlenmek isteyen çiftler evlilik yıldönümlerini unutulmaz kılmak için 14 Şubat Sevgililer gününü tercih etti. Evlilik yıldönümlerini ölümsüzleştirmek isteyenler 8 çift, bu özel günde nikah kıyarak hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftlerin nikahlarını kıyan Afşin Belediyesi Evlendirme Dairesi Memuru Ahmet Gül, evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Afşin Belediyesi Evlendirme Dairesi Memuru Ahmet Gül, "14 Şubat sevgililer günü olması sebebiyle gençlerimiz böyle özel ve anlamlı bir günde nikah kıymak istiyorlar."dedi.

Gül, “Afşin Belediyesi Evlendirme Dairesi Memurluğu olarak bu yıl itibariyle geçen yıla nazaran evlenmek isteyen çiftlerimizin buna biraz daha duyarlılık sağladığını evlilik tarihlerinin 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kendilerince bir nikâh yapma isteklerini gördük. Geçen yıl 14 Şubat’ta 3 nikâh işlemimiz oldu. Bugün ise 8 nikâh işlemi gerçekleşti. Afşin’imiz nüfusuna göre 14 Şubat tarihinde 8 nikâhın az olmadığına kanaat ediyorum. Evlenen çiftlerimize mutluluklar diliyorum. “dedi.

Editör: Haber Merkezi