Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Neşve Cafe ve Restaurant 38. şubesini Afşin'de açtı.

Kalfe ailesinin yatırımıyla, Afşinbey Caddesinde, DSİ karşısında ilçe halkına hizmet verecek Neşve ve Restaurant'ın Afşin şubesi, çok sayıda siyasi, bürokrat ve davetlinin katılımıyla açıldı.

Kurban kesimi ve dua eşliğinde gerçekleştirilen açılış kurdelesi kesiminin ardından çocuk oyun alanlarının da bulunduğundu, işletmeyi gezen davetliler, mimarisi ve ferah konseptiyle Afşin'de kafe sektöründe yeni bir sayfa açan Neşve’ye tam not verdi.

Neşve Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Emeklioğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Neşve kelime olarak neşe veren, keyif veren anlamına gelmektedir. Afşin'e açtığımız şubemizle Türkiye'nin 38 noktasında, yurtdışında ise 5 şubemizle hizmet veriyoruz. Öncelikle Neşve'yi Afşin'e kazandırmamızda bize yardımcı olan değerli yatırımcılarımız Kalfe ailesine teşekkür ediyorum. Bu mekana emeği geçen mimarı ekibimize ve tüm Neşve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şubemizin açılışına katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Afşinli vatandaşların ailesiyle birlikte geleceği ve keyifle vakit geçirebileceği güzel bir mekan oldu. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Afşin Neşve Cafe ve Restaurant'ın açılış törenine katılan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, "Öncelikle bu yatırımı yapan Kalfe ailesine bol kazanç diliyorum. Afşin'imize hayırlı olsun. Türkiye'nin birçok yerinde şubesi bulunan kaliteli bir mekan Neşve Afşin'imizde hizmet verecek. İlçemizde sosyal mekanların çoğalması bizleri sevindiriyor. Yatırımcılar ilçemizdeki potansiyeli görüyor ve bu mekanlar açılıyor. Afşin'in makus tarihi değişmeye devam ediyor. Tekrar yatırımcılarımızı kutluyorum. Neşve Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Emeklioğlu'na bu yatırım için ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Açılışa, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Akdoğan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat, kamu ve kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi