Afşin Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Tuncay Yeşilkaynak, 2014-2015 eğitim döneminde ek yerleştirmeyle birlikte  Afşin Meslek Yüksek Okuluna 97 öğrencinin daha başvurduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksek Okuluna, 1-5 Eylül tarihleri arasında 293 öğrenci kayıt yaptırırken, 110 kontenjan açık kalmıştı. ÖSYM tarafından yapılan 29 Eylül - 2 Ekim arasında yapılan ek yerleştirmeler sonucunda 97 öğrenci daha Afşin Meslek Yüksek Okulunu tercih etti. Ek yerleştirme kayıtları  13-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Konu hakkında bilgi veren  Afşin MYO Müdür Yardımcısı Yrd.Doç. Dr. Tuncay Yeşilkaynak: "Afşin Meslek Yüksek Okulumuzda şuanda 1190 öğrencimize hizmet veriyoruz. Bu dönem okulumuz 403 kontenjan verilmişti. 1-5 Eylül tarihleri arasında 293 öğrenci kayıt yaptırmıştı. 29 Eylül - 2 Ekim arasında yapılan ek yerleştirmeler sonucunda 97 öğrenci daha Afşin Meslek Yüksek Okulunu tercih etti. Ek yerleştirme kayıtları ile yerleştirmedeki öğrenci sayısını yakaladı.Şuanda bize ayrılan kontenjanı hemen hemen doldurmuş durumdayız. Şuanda 1190 olan öğrenci sayımız ek yerleştirme sonucunda okulumuzu tercih eden 97 öğrencimizle birlikte 1287 olacak inşallah.Ek yerleştirme kayıtları 13 Ekim Pazartesi günü başlayacak ve 15 Ekim Çarşamba günü son bulacak. Afşin Meslek Yüksek Okulu olarak 2014-2015 eğitim sezonunu dolu dolu geçirmeyi hedefliyoruz.  Okulumuzda 9 bölümde öğrencilerimiz öğrenim görmekteler. 2014-2015 eğitim-öğretim sezonunda Meslek Yüksek Okulumuzda, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Elektrik,İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, İşletme Yönetimi , Kimya Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Pazarlama  ve Bilgisayar Programcılığı  alanlarında öğrenci kayıtlarını kabul ettik. Meslek Yüksek Okulumuzda, idari personel sayımız 27, idari personel sayımız 9 ve şirket personeli sayısı 20 olarak, öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Yüksek okulumuzda yeni eğitim sezonu 15 eylül 2014 tarihinden itibaren başlayacak aktif bir şekilde. Bu sene ilk defa kimya teknolojisi bölümüne öğrenci kaydı yaptık. Diğer bölümlerle birlikte güzel bir eğitim döneminin geçmesini ümit ediyoruz. İdari ve akademik arkadaşlarımızla canı gönülden çalışarak Afşin Meslek Yüksek Okulumuzu öğrenci arkadaşlarımıza cazip hale getirmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi