Afşin Müftü Vekili Göksun Müftüsü Şükrü Safa, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının takva ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Afşin Müftü Vekili Göksun Müftüsü Şükrü Safa, “Bütün halkımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyor, Rabbimden huzur ve esenlikler niyaz ediyorum. “dedi.

Müftü Vekili Safa, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayına kavuşmuş bulunmaktayız. Ramazan ayı her sene olduğu gibi yine evlerimize mahallelerimize misafir oldu. Ramazan ayında insanlar bir değişim ve alışkanlıklarını terk etme halindedirler. Gerçekten de yeme ve içmemiz, konuşmamız, davranışlarımız bu ayda daha bir itinalıdır. Alışkanlıklarımızı terk ederiz çünkü bu rahmet ve huzur iklimi toplumun bütün kesimlerini kapsamaktadır. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim ayıdır. Ramazan ayı oruç ayıdır, ibadet ayıdır, takva ayıdır. Dolu dolu bir ramazan geçirmenizi temenni ediyorum kardeşlerim. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımız bu sene fitre miktarını en az 19 TL olarak belirlemiştir.  Bu vesile ile bütün halkımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyor, Rabbimden huzur ve esenlikler niyaz ediyorum. “

Editör: Haber Merkezi