2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kick Boks Gençler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği Şampiyonası, Afşin'de düzenlenecek.

Afşin'de, 01-06 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Kick Boks Gençler Türkiye Birinciliği müsabakası ile alakalı bilgi veren Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, Afşin olarak büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

81 ilden sporcuları Afşin'de ağırlayacaklarını ifade eden Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, " Afşin olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kick Boks Gençler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği Turnuvasına ev sahipliği yapacağız. Büyük bir organizasyon olacak. 81 ilden bin kişinin sporcu ilçemize gelecek. İlçe Spor Müdürlüğü olarak şampiyonaya katılacak sporcularımızın kalacakları yerleri ayarladık ve müsabakaların yapılacağı salonumuza son şekli vereceğiz. Afşin olarak böylesine büyük bir organizasyona rahatlıkla cevap verebileceğimize inanıyoruz. Bu turnuvanın ardından ilçemizi Türkiye geneli organizelere açacağız." diye konuştu.

01-06 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonaya tüm sporseverleri davet eden Arslan, şunları söyledi:

"1 Mart 2019 cuma günü ilçemize gelen sporcularımız ilk olarak tartılacaklar ve cumartesi günü saat 16.00'da güzel bir açılış seremonisi ile müsabakalarımızı başlatacağız. Burada başarılı olan sporcularımız Türkiye Kick Boks Federasyonunda dikkatinden kaçmayacak. İnşallah derece elde eden sporcularımız Milli Takıma seçilecekler. Bu büyük spor organizasyonumuza tüm sporseverlerimizi davet ediyorum."

Editör: Haber Merkezi