Afşin kaymakamı olarak atanan Ali Edip Budan için karşılama töreni düzenlendi.

Adıyaman’ın Gölbaşı  ilçesinden, Afşin Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Ali Edip Budan, ilçeye gelerek yeni görevine başladı. Budan için, Afşin Hükümet Konağı önünde karşılama töreni düzenledi.

Hükümet konağı önündeki karşılama töreni sırasında daire müdürleriyle ile teker teker tanışan Kaymakam Ali Edip Bundan, karşılamaya katılanlara teşekkür etti. Daire müdürleriyle makamında bir toplantı yapan Budan, Kahramanmaraş’a ve Afşin’e yabancı olmadığını ifade etti.

Gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Budan, “ Ülkemizde, büyükşehir olan illerimiz ile diğer illerimiz arasında farklı yönetim şekilleri var. Bu daha çok alt yapı ve yatırım hizmetlerinde kendini gösteriyor. İnşallah bu zamana kadar edindiğimiz bilgi, tecrübe ve birikimimizi Afşin’imize bütün birimlerimizle beraber aktaracağız. ” dedi.

Afşin’e, bir Afşinli olarak hizmet edeceğini aktaran Kaymakam Budan, “ Kısa bir süre içerisinde ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz ve ilçemizi tanıdıktan sonra, tanışma kısmının ardından sizler kadar Afşinli olurum. Görev sürecimiz boyunca kamu kurumlarıyla, devlet dairelerimizle doğru, yasal mevzuat çerçevesi içerisinde hizmet yapılmasını sağlayacağız. İnsanımızın, ülkemizin huzur ve güven içerisinde yaşayabileceği ortamın oluşturulmasını sağlamak en önemli görevlerimizin arasında yer alıyor. Bunu kolluk kuvvetlerimizle birlikte, emniyet müdürlüğümüzle birlikte sağlayacağız. İlçe halkıyla her daim istişare halinde bulunarak görevimiz en güzel şekilde yapmaya çalışacağız” diye konuşmasını tamamladı.

Karşılama törenine Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, kurum müdürleri ve kaymakamlık personeli katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi