Afşin Belediyesi fidanlık arazisinde kapalı semt pazarı yapımı için çalışmalara başladı. Güven, Afşin’in 12 yıllık semt pazarı sıkıntısının çözüleceğini ifade etti.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin'in uzun zamandır sorunu olan pazar yeri sorunu çözüleceğini ifade etti. Başkan Güven, çalışmaların yaz aylarında tamamlanacağını belirterek," Yeni semt pazarımızda vatandaşlarımız huzur içerisinde alışverişlerini yapabilecekler."dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Güven, "Afşin'in 12 yıldan buyan konuşulan sorunu olan semt pazarı sorununun çözümü için çalışmalarımıza bugün itibarıyla başladık. İnşallah 12 yıllık semt pazarı sorunu yaz aylarının başlamasıyla birlikte çözeceğiz ve bu sorun artık Afşin'de konuşulmayacak. Fidanlık arazisinde yapacağımız semt pazarı için her şeyi düşündük. Pazarımız için geniş bir otopark alanı ve etrafında çocuklarımız için sosyal donatılar olacak. Afşin'in tam ortasına kurduğumuz bu pazarın insanlarımıza çok güzel hizmet edeceğine inanıyorum. Semt pazarı üç dönüm kapalı alan üzerine kurulacak. Park yerleri ve sosyal alanlarıyla birlikte toplan 10 dönümlük bir araziyi kapsayacak. Pazar yerimiz tamamlanınca hem alışveriş için gelen vatandaşlarımız rahat edecekler hem de pazar esnafımız modern bir mekanda satışlarını yapabilecek." şeklinde konuştu.







 

Editör: Haber Merkezi