Afşin Jandarma Trafik Ekipleri, Kurban Bayramında sürücüleri trafik kurallarına uymalarını konusunda uyararak kolonya ve şeker ikramında bulundu.
Kurban Bayramı tatilinde Afşin Jandarma Trafik Ekipleri,  Çoğulhan, Çobanbeyli ve Eshab-ı Kehf  karayollarında trafik uygulaması yaparak sürücülere kolonya ve şeker ikramında bulundu. Ayrıca trafik ekipleri, trafik kurallarına uyan sürücülere Türkiye Karayolları haritası ve ruhsat kabı hediye etti.
Afşin'de yol uygulaması yapan Afşin Jandarma Trafik Ekipleri, sürücülerin ve yayaların kurban bayramını kutlayarak, bayram nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı yaşanacak olumsuzlukları önlemek için sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi. Trafik ekipleri özellikle sürücüleri, emniyet kemeri takmalarını, hız kurallarına uymalarını, takip mesafesine ve geçme kurallarına uymasına ve yayalara yol vereme konusunda dikkatli olunması konusunda uyardı. Trafik kontrolü sırasında kurallara uyan sürücülere Türkiye Karayolları haritası ve ruhsat kabı hediye etti.
Afşin Jandarma Trafik Ekipleri tarafından yapılan bu uygulama sürücü ve yayaları çok memnun etti.



 
Editör: Haber Merkezi