İşitme Engelliler 1.Lig D Grubunda top koşturan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü, Süper Lige yükselmek için play off oynayacak.

Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü tekrar süper lige yükselme şansı yakaladı. Afşinli temsilcimiz Adana'da gerçekleştirilecek play off turunda birinci olursa Sağırlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunda tekrar mücadele edecek.

11-13 Haziran tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilecek Play Off karşılaşmasında Afşin temsilcimizin E Grubundaki rakipleri Adana Kurttepe SEGSK, Niğde SEGSK ve Sivas İESK olacak.

Müsabakalarda Türkiye Futbol Federasyonunun pandemi kuralları uygulanacak.

6 grubun bulunduğu play off karşılaşmalarında grup birincileri doğrudan Sağırlar Futbol Süper Ligi’ne yükselecek. Grup ikincileri de kendi arasında yapılan karşılamalarda galip gelen 3 takım yine süper lige yükselecek.

İşitme Engelliler 1.Lig'inden tekrar Sağırlar Futbol Süper Ligi'ne yükseltmek istediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Durdu Türkmen, " 2020-2021 sezonunu geride bıraktık. Şimdi önümüzde birbirinden önemli 3 maçımız var. İnşallah bu maçları kazanarak yeniden Sağırlar Süper Ligi'nde top koşturmak istiyoruz" dedi.

Türkmen, “Geçtiğimiz günlerde Süper Lig için play off oynayacak takımların kurası çekildi ve E Grubunda  Adana Kurttepe SEGSK, Niğde SEGSK ve Sivas İESK ile eşleştik.Kayseri’de 11-12 ve 13 Haziran’da birinden önemli 3 maç yapacağız. Tekrar Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. İşitme Engelliler Lig'inde başarılı olmak istiyoruz. İnşallah burada yakaladığımız başarıyla da Kahramanmaraş'ı, Afşin'i en iyi şekilde Avrupa’da temsil etmek istiyoruz. Bu süreçte bizlere ilçemizdeki tüm kurumlarımızdan ilgi ve destek bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi