Afşin'in ilk Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Hazırlık Kursu, düzenlenen törenle açıldı.

Kıraç Plaza içerisinde faaliyet gösterecek olan Özel Afşin KPSS Hazırlık Kursu, Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım'ın okuduğu duanın ardından Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan tarafından açılış kurdelesi kesilerek hizmete başladı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Ali Edip Budan, üst üste Afşin'e hizmet edecek güzel işyerlerinin açıldığını belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

" Öncelikle Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Hazırlık Kursu ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu kurum, devlet kurumunda görev almak isteyen arkadaşlarımıza hizmet edecek. İnşallah amaçlarına uygun eğitimlerini gerçekleştirirler. Buraya hizmet eden ve yatırım yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum"

Afşin'in ilk ve tek KPSS kursunu açmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Hazırlık Kursu Müdürü Zehra Kurt, "Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı zor günler eğitimin ve insan yetiştirmenin ne denli önemli bir şey olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir. Bizlerde bu doğrultuda nitelikli eleman seçiminin en önemli unsurlarından biri olan KPSS için bu kursu siz Afşinli hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi